70 20 44 42

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

us3.jpg

Job i Kyborg

COBOL Programmør

Kyborg A/S

Om Kyborg:

Kyborg A/S er en mindre IT-virksomhed med kontorer i Vejle, Hedensted og Herlev. Vi er i dag 10 ansatte, og kunne i år 2016 fejre 30 års jubilæum.

Vi er leverandør af egenudviklede IT-systemer samt hardware til en skare af trofaste kunder indenfor butiks-kædedrift og transport. Vore systemer spænder bredt fra vore kunders centrale Kyborg økonomisystem til transportstyring og tablet-løsninger for kørende medarbejdere.

Se nærmere på www.kyborg.dk.

Kyborg tilbyder:

Vi tilbyder vor næste kollega en fuldtidsstilling som COBOL Programmør/Systemudvikler i en virksomhed med gode arbejdsforhold og alsidige opgaver.

Arbejdsstedet er enten på vort kontor på Vindinggård Ringvej 1 i Vejle eller på vort kontor på Hørkær 18 i Herlev. Arbejdstid fra kl. 8.30 – 16.30 mandag – torsdag og kl. 8.30 – 16:00 om fredagen.

Jobbet:

Jobbet består i udvikling af ordrebaserede opgaver til vore kunder indenfor transportbranchen, integration til ERP systemer og Apps samt generel systemvedligeholdelse. 

Et spændende job med alsidige opgaver.

Kvalifikationer:

Du er en særdeles erfaren COBOL Programmør, der mestrer sproget til fulde, og du er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret. Du er vant til at dokumentere dit arbejde, og du føler ansvar.

Det er vigtigt at understrege, at du er helt up-to-date med COBOL.

 

Du er god til at have flere bolde i luften på samme tid, og lader dig ikke stresse.

 

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

 

Behersker du flere programmeringssprog, og har du kendskab til Linux, vil det klart være en fordel.

Ansøgning:

Er du interesseret i jobbet, skal du sende din ansøgning bilagt CV til Adm. Direktør Louise Manthos på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. Ansøgninger behandles løbende og hurtigt.

 

Eventuelle spørgsmål bedes ligeledes rettet til Louise Manthos på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 60 17 09 58.

 

Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at ringe til os eller skrive en besked herunder. Vi vender lynhurtigt tilbage, når vi har modtaget din besked.

Tlf.: 70 20 44 42
kontakt@kyborg.dk

Skriv en besked, hvis du ønsker at blive kontaktet:

 1. *
  Invalid Input
 2. *
  Invalid Input
 3. Invalid Input
 4. *
  Invalid Input
 5. Invalid Input
 6. Invalid Input