70 20 44 42

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Online Support

NAUTIZ X2 FORTSAT

Selvom om Nautiz X2 kun er 16 mm tyk, føles den meget gedigen at have i hånden. Det er ikke en der lige smutter fra en. Men skulle det ske vil det ikke betyde noget, da Nautiz X2 har IP65 rating, over for såvel sand, støv og vand, samt er testet for stød efter den såkaldte MIL-STD-810G, metode 516.6 procedure IV ved at blive tabt 26 gange fra 1,22 m. Så den skal nok holde til det hele.

Nautiz X2 er en professionel All-in-one enhed til den mobile del af arbejdstyrken. Med computer, scanner, kamera og 4G/LTE telefon, klarer den de daglige opgaver med en kraftig quad-core processor og den meget brugervenlige Android 5.1 Lollipop OS. Den indbyggede hurtige 1D/2D scanner har 3 dedikerede scannerknapper og kameraet på 8 megapixels har autofocus og blitzt. Med Google GMS er det muligt at hente apps i Play butik, samt at anvende Goggle maps til f.eks. navigation.

Den helt store force ved Nautiz X2 ligger dog i hårdførheden samt at alle disse funktionerne kombineret i et design som bare føles lækkert at have i hånden. Ingen andre professionelle håndholdte computere kan tilbyde samme kombination af arbejdsfunktioner, lille størrelse, lav vægt og slankt design.

          Nautiz-X2-handheld-IP65-water      Nautiz-X2-Android-field-crew

 

NAUTIZ X1 FORTSAT

Med Nautiz X1® behøver man ikke vælge mellem robusthed og slankt design. Med sin beskedne størrelse og en vægt på kun 180 gram, er den blandt de allermindste hårdføre smartphone tablets på markedet.Bygget til at modstå de værste betingelser overholder Nautiz X1® de konsekvente MIL-STD-810G standarder for at kunne modstå fugt, vibrationer, tab og ekstreme temperaturer. Med en IP67 rating er Nautiz X1® både støvsikker og helt vandtæt. Nautiz X1® kører på en kraftfuld 1 GHz dual-core processor og 1 GB RAM, som giver overlegen ydelse I felten, ligegyldigt, om der er tale om grafisk krævende applikationerne eller ej. Den kan bruges til alt. Nautiz X1® leveres med et indbygget 4 GB hukommelseskort, der kan udvides med et MicroSD kort.

 

Dens 4” 800x480 WVGA kapacitive touch skærm er læsbar I sollys og modstandsdygtig over for ridser. På bagsiden sidder et 5-megapixel kamera med LED blitz der gør det muligt at tage gode billeder selv i mørke omgivelser. Nautiz X1® har datatransmission med høj hastighed over hele verden via GSM netværket og kan tilsluttes 802.11 b/g/n trådløse netværk. Nautiz X1 leveres med såvel et standard 1530 mAh Li-Ion batteri og et 3060 mAh udvidet batteri, så man selv kan vælge batterikonfiguration alt efter muligheder for opladning. Ude i felten sørger embedded GPS, E-compass and G-Sensor for at holde medarbejderne på rette vej. Endvidere tilslutningsmulighed for 3.5-millimeter mikrofon/øretelefon samt BlueTooth tilbehør.

 

Til Nautiz X1® fås en del ekstra udstyr som ladestand til 230V, bilholder og bæretasker.

 

Hvis der ønskes en ultra-kompakt og kraftfuld smartphone tablet der kan klare betingelserne ved arbejde ude i felten, er Nautiz X1® det rette valg.

 

X1 Gorilla beskåret             X1 med sand beskåret

SPECIFIKATIONER

 

Job i Kyborg

Der er i øjeblikket ingen ledige jobs hos Kyborg.

RUGGED SMARTPHONES/SMALL DEVICES

X1 uden baggrund beskåretNAUTIZ X1                                 BUILT TO SURVIVE              

Nautiz X1® er en ultra hårdfør og ultra-kompakt smartphone tablet til professionelt arbejde i alle omgivelser. Den sprænger skalaen for størrelse, robusthed og pålidelighed og giver medarbejdere i felten en dokumenteret robust smartphone tablet som et stærkt arbejdsredskab. Nautiz X1® kan enten leveres med Android eller Windows embedded 6.5, så de fleste applikationsmuligheder skulle være dækket ind. Nautiz X1 er udstyret med en 4" WVGA touchskærm (800x480) der er læsbar i solskin.                                                                                                                                                                           NAUTIZ X1 FORTSAT          SPECIFIKATIONER

 

Nautiz-X2-handheld-rugged-computer-IP65NAUTIZ  X2                   RUGGED MOBILITY OPTIMZED

Så er den her! Kyborg kan nu introducere den helt nye Nautiz X2 til det danske marked. Nautiz X2 er dén hårdføre Android smart-phone/ håndholdte computer, der mest ligner og føles som de nyeste smartphones til det almindelige forbrugermarked.     Udover at være ekstrem hårdfør har den en række professionelle specifikationer, der gør den særdeles velegnet til den mobile arbejdsstyrke. Skærmen er et 4,7" ISP panel (1280x720), der er læsbart i solskin, har multitouch sensibillitet og er lige så hårdfør som Gorilla glas.  

        NAUTIZ X2 FORTSAT          SPECIFIKATIONER

 

Job i Kyborg (2)

Dygtig erfaren Cobol programmør søges

Kyborg A/S, Vejle

Om Kyborg:

Kyborg A/S er en mindre IT-virksomhed med kontorer i Vejle, Hedensted og Herlev.

Vi er i dag 10 ansatte og fejrede sidste år 30 års jubilæum.

Kyborg er leverandør af egenudviklede IT-systemer samt ved ønske også hardware, til en skare af trofaste kunder indenfor butikskædedrift og Transport.

Vore systemer spænder bredt fra vore kunders centrale økonomi-systemer til tablet-løsninger for kørende medarbejdere.

      

Kyborg tilbyder:

Vi tilbyder vor næste kollega en fuldtidsstilling som Cobol programmør/systemudvikler i en virksomhed med gode arbejdsforhold og alsidige opgaver.

Arbejdsstedet er på vort kontor på Vindinggård Ringvej 1 i Vejle med arbejdstid fra kl. 8.30 – 16.30 mandag – torsdag og kl. 8.30 – 16:00 om fredagen.

 

Jobbet:

Jobbet består i udvikling af ordrebaserede opgaver samt generel udvikling og systemvedligeholdelse, således at vore systemer løbende kan leve op til de krav, der stilles til øvrige tidssvarende ERP-systemer.

 

Kvalifikationer: 

Du er ekspert i Cobol-programmering og besidder en opdateret viden om programsproget fra dit nuværende eller tidligere arbejde.

Du er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret på såvel små som større opgaver.                                         Du er vant til at dokumentere dit udviklingsarbejde, så slutbrugerne hurtigt kan få glæde af nyudviklede funktioner.                                                                        

Du føler ansvar.

Du er god til at have flere bolde i luften på samme tid, og lader dig ikke stresse.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Behersker du flere programsprog, og har du kendskab til Linux, vil det være en fordel.

 

Ansøgning:

Er du interesseret i jobbet, bedes du sende kort motiveret ansøgning med C.V. til Adm. Direktør Louise Manthos på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ansøgninger behandles løbende og hurtigt.

Eventuelle spørgsmål bedes ligeledes rettet til Louise Manthos på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 70 20 44 42.   

Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at ringe til os eller skrive en besked herunder. Vi vender lynhurtigt tilbage, når vi har modtaget din besked.

Tlf.: 70 20 44 42
kontakt@kyborg.dk

Skriv en besked, hvis du ønsker at blive kontaktet:

 1. *
  Invalid Input
 2. *
  Invalid Input
 3. Invalid Input
 4. *
  Invalid Input
 5. Invalid Input
 6. Invalid Input