70 20 44 42

Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

us3.jpg

Job i Kyborg

Dygtig erfaren Cobol programmør søges

Kyborg A/S, Vejle

Om Kyborg:

Kyborg A/S er en mindre IT-virksomhed med kontorer i Vejle, Hedensted og Herlev.

Vi er i dag 10 ansatte og fejrede forrige år 30 års jubilæum.

Kyborg er leverandør af egenudviklede IT-systemer samt ved ønske også hardware, til en skare af trofaste kunder indenfor butikskædedrift og Transport.

Vore systemer spænder bredt fra vore kunders centrale økonomi-systemer til tablet-løsninger for kørende medarbejdere.

      

Kyborg tilbyder:

Vi tilbyder vor næste kollega en fuldtidsstilling som Cobol programmør/systemudvikler i en virksomhed med gode arbejdsforhold og alsidige opgaver.

Arbejdsstedet er på vort kontor på Vindinggård Ringvej 1 i Vejle med arbejdstid fra kl. 8.30 – 16.30 mandag – torsdag og kl. 8.30 – 16:00 om fredagen.

 

Jobbet:

Jobbet består i udvikling af ordrebaserede opgaver samt generel udvikling og systemvedligeholdelse, således at vore systemer løbende kan leve op til de krav, der stilles til øvrige tidssvarende ERP-systemer.

 

Kvalifikationer: 

Du er ekspert i Cobol-programmering og besidder en opdateret viden om programsproget fra dit nuværende eller tidligere arbejde.

Du er vant til at arbejde selvstændigt og struktureret på såvel små som større opgaver.                                 Du er vant til at dokumentere dit udviklingsarbejde, så slutbrugerne hurtigt kan få glæde af nyudviklede funktioner.                                                                        

Du føler ansvar.

Du er god til at have flere bolde i luften på samme tid, og lader dig ikke stresse.

Du har en relevant uddannelsesmæssig baggrund.

Behersker du flere programsprog, og har du kendskab til Linux, vil det være en fordel.

 

Ansøgning:

Er du interesseret i jobbet, bedes du sende kort motiveret ansøgning med C.V. til Adm. Direktør Louise Manthos på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Ansøgninger behandles løbende og hurtigt.

Eventuelle spørgsmål bedes ligeledes rettet til Louise Manthos på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. eller telefon 70 20 44 42.   

Er du interesseret i at vide mere, er du meget velkommen til at ringe til os eller skrive en besked herunder. Vi vender lynhurtigt tilbage, når vi har modtaget din besked.

Tlf.: 70 20 44 42
kontakt@kyborg.dk

Skriv en besked, hvis du ønsker at blive kontaktet:

 1. *
  Invalid Input
 2. *
  Invalid Input
 3. Invalid Input
 4. *
  Invalid Input
 5. Invalid Input
 6. Invalid Input